Kätte on jõudnud novembrikuu viimane päev ning paslik on teha kokkuvõtteid üritustest ja kohtumistest, mis diabeedikuu raames aset leidsid.

Kristi Peegel külastas erinevaid meediakanaleid (Kanal 2 – Õhtu koos sotsiaalkaitseminister Signe Riisaloga, Vikerraadio ja Raadio Star FM koos kergejõustliklase Karmen Mikiveriga) ja koos Eesti Arstiteadusüliõpilaste Seltsiga käisid Diabeedikooli kogemusnõustajad mõõtmas veresuhkrut üle kogu Eesti.

Aitäh, et saime kõneleda diabeedist läbi suurema ekraani ja kõlari. Usume, et igal istutatud teadmise-seemnel on suur jõud!

Lisaks korraldasime üritust Diabeedipäeva heategevuslik kõnd ning diabeedi-minikonverentsi, mis leidsid aset 18.novembril. Diabeedipäeva kõnnil osales kokku 299 inimest ning annetusi kogunes 1387,10 eurot. Suur aitäh igale panustajale!

Meie suured tänud lähevad imelistele toetajatele: Allium UPI, Novo Nordisk, AB Medical Group Eesti OÜ, Postimees Grupp, Good Bits Studio, Intense growth HUB, Extrahaus OÜ, Saku Priitahtlikud Pritsimehed.

Vaata 2023a Diabeedipäeva pildigaleriid.

Kohtume taas järgmisel aastal!
Diabeedikool